fredag, februari 24, 2012

Gra..gra..gratulerar!

Ja det är Mamma Mu som säger så.

Det blir en del av den där konstiga kon nu för tiden då barnen fortfarande är lite krassliga. Men också mycket pysslande, målande med vattenfärger, läsande, övande-på alfabetet, leka med playdoo-deg och bakande.

I vilket fall: Grattis Victoria och Daniel till lilla prinsessan! Den nya tronarvingen heter Estelle Silvia Ewa Mary. Jag tycker det är vackert!Även om jag inte kan låta bli att föra tankarna till Joeys rökrostiga läskiga agent "Estelle" i serien "Friends". Hon var inte särskilt vacker..

Medierna förfasar sig över att de nyblivna föräldrarna inte valde något av de traditionella kunganamnen som Deirée, Alice eller Sophia, och Herman Lindqvist gick till och med så långt att han liknar namnet vid något som skulle passa en nattklubbsdrottning. Osmakligt. Ja det får verkligen stå för honom. Det är väl härligt att Victoria och Daniel vågar vara så pass "moderna" att de väljer ett namn som de faktiskt gillar..tids nog kommer bördan av traditioner att tynga den lilla prinsessan axlar..då kan det ju vara trevligt att åtminstone ha ett namn som inte för tankarna till någo trist gammalt uppskagsverk. Heja Vickan, Daniel och lilla Estelle!

1 kommentar:

  1. Håller me! Kul att de vågar! haha, skrattar så åt din beskrivning av vänner-Estelle:-)

    SvaraRadera