måndag, januari 23, 2012

Kortvarig kaxighet

Här är det fullt ös från morgon till kväll.Mammaträffar med lekparksdejter,snöröj,lekland,jobb,baka,laga mat, blöjbyten,vakpass-med-celine-som-vägrar -sova -vissa -delar av natten, och så ska det också numera klämmas in träning på kvällarna...ja jag har faktiskt börjat träna.

På något så ocoolt och hederligt som Friskis och svettis. Jag har gått ner de flesta gravkilona men kondisen och kroppen är ju verkligen inte var den var före graviditeterna. Även om dubbelbarnvagnsracandet backe upp och backe ner har gjort sitt. Jag gick in med friskt mod på mitt första gympapass för två veckor sedan. Det var inte så farlig tyckte jag! Kaxigt värre tog jag mig an ett liknande pass några dagar senare, det vara bara det att det inte på långa vägar liknade det föregående. De borde allvarligt sätta svart flagg på det där passet för att varna stackars medelsvenssons som i god tro kommer dit och tror att det ska bjudas på lite hederliga hopp och skutt, a la friskis-anda.

Jag höll på att tuppa av!!
Hon som stod där i mitten hade i det närmaste ett sadistikt leende,med en röst som kunde väcka döda (jo det är sant, jag kan slå vad om att det där örat som mäter volymen i salen ilsket blinkade rött varje gång hon skrek ut sina kommandon om armhävningar,sit-ups, upphopp, mm.)Hon älskade att göra "mördar-övningar", typ "ligga" med armbågarna och fötterna i golvet och pressa i ett par minuter medan hon skrek,m "håll!!!"" "håll!!". Jag blev så provocerad och arg och sur så jag tog i för kung och fosterland,och det var väl precis det hon ville. OM jag hade svårt att gå efteråt.Kaxigheten var minst sagt nerpetad i skorna. Får se om jag lyckas få upp den tills ikväll för då bär det av igen.Wish me luck!!

3 kommentarer:

 1. hahaha!!! jag har också funderat på gympa pass..! men nu blir jag osäker
  kram din yngsta syster

  SvaraRadera
 2. heja becka, vet hur det känns med sadistiska instruktörer :)

  SvaraRadera
 3. Var det ett intensivpass? Prova bas eller medel!
  Birgitta, fikagäst hos Gammo

  SvaraRadera