torsdag, augusti 04, 2011

Noah till Mamma Mu

Det börjar arta sig lite nu när det gäller sovandet för Celine. Hon har har faktiskt somnat själv i sängen några nätter nu utan att hon snuttar sig til sömns, vilket är ett STORT framsteg! Trodde nästan ett tag att jag skulle ha henne snuttande på mig tills hon börjar skolan..men nu skymtar ljuset i tunneln. Igår hade vi en härlig dag hos familjen Malkey, vi badade och grillade och bara umgicks.Supermysigt! Önskar att Fredrik kunde ha en lång semester så vi bara kunde ta det lugnt och slappa några veckor. Men men..det är en speciell tid nu och nästa sommar kommer det vara helt annorlunda.



Något som är nytt för i höst är att vår älskade Noah faktiskt ska börja förskolan!! Vi har ju länge inte vetat hur allt ska bli i höst och det vet vi fortfarande inte fullt ut men som det ser ut nu i alla fall så kommer vi bo kvar här ute. Jag hade ett jobbmöte förra veckan och jag kommer att börja jobba lite hemifrån om några veckor, vilket faktiskt´ känns jättebra. Fördelen med journalistyrket är ju att man kan skriva var som helst, när som helst. Det enda är väl att man gör en del interjuer och kanske måste ta sig till stan men det går ju an när det inte handlar om varje dag. I alla fall..så hade jag i våras,lite på prov, ställt Noah i kö till förskolan som ligger precis här där vi bor. Det var såklart helt fullt, och flera på kö före oss. Men så i förrgår ringde föreståndaren och sa att en pojke skulle flytta och all tre före oss sa nej till platsen! Vilket egentligen är otroligt eftersom det är ett väldigt populärt dagis. Så det innebär att Noah kommer att går 15 timmar i veckan och ha inskolning 12 september. Dagiset heter Mamma Mu och är ett privat dagis med små grupper. De lagar all mat ekologiskt och från grunden, har en jättefin lekgård, mitt ute i naturen och lärarna är fantastiska så vi är verkligen glada. Och dagiset ligger precis nedanför vår trädgård, så det kommer kännas väldigt tryggt att ha honom så nära.

1 kommentar:

  1. Det kommer nog att passa Noah perfekt att ha lite jämnåriga lekkompisar, så Grattis till platsen. Mormor Eva o Morfar Sture

    SvaraRadera