måndag, augusti 15, 2011

Superlegs

Japp, här har det varit dött ett tag nu..! Dags att ta tag i bloggandet. Veckorna rusar iväg och nu är sommaren snart över..lite vemodigt men samtidigt så skönt att hösten kommer och man verkligen kan vända blad, med allt vad det innebär.

Lillan kan gå nu! 10 månader gammal.För 9 dagar sedan exakt var vi hemma hos några vänner och då tog hon sina första steg utan att hålla i sig. Det var som att trycka på en knapp och nu tultas det för fullt här hemma. Det är så fascinerande att se vilken superstyrka hon (tillsammans med alla andra bebisar såklart) har i benen, vilken vuxen kan på två röda ta sig raklång upp ifrån en "sitta på huk-position"? Om hon var vild innan är det dubbel fart på gummibenen nu vill jag lova..upp och ner,kryp, studs, hopp,släng,och bom! Dagarna i ända.

Nätterna börjar arta sig som sagt. Men bakslag dyker upp lite titt som tätt, ungefär som att "Kom ihåg att du är dödlig" som den där romerska slaven viskade i örat på kejsaren när han red igenom staden till folkets enorma jubel. Men allt det där underbara, ljuvliga,mysiga, gosiga och fantastiska det finns där också..hela hela tiden. Det är därför man orkar. Trots att ungen har superlegs.

ps. kan tyvärr inte ladda upp några blder, är något krångel nu igen..:(

2 kommentarer:

  1. ja, nu har det gått fasligt lång tid, vi är båda dåliga på att få till en träff, haha ;) saknar dig iaf! vi kanske bara ska planera in en dag helt enkelt, så det blir av? vad roligt förresten att noah har fått förskoleplats, och så nära också! ni verkar ha det riktigt idylliskt därute. angående bloggen, jag vet inte om man kan flytta allting med inlägg och allt, men det känns ju som om andra har gjort det? kraaaaam

    SvaraRadera
  2. Det var tidigt! Hon kommer nog att ta sej fram i livet!
    Gammelmormor i Småland

    SvaraRadera