måndag, april 12, 2010

Noahs veckor och sparkar i magenHello!! ja nu får det verkligen var SKÄRPNING från min sida, jag vet. jag skäms, jag skäms över dessa få inlägg som har gjorts. Å andra sidan, klagosång i all ära, men det kommer ju inte gottgöra för tiden som gått.
Få se nu, vad som har hänt:
- Noah har firat sin första påsk, utanför magen. Det blev påskägg med majskrokar och en gul ford. Inget godis för lillen ännu. Vi firade hos Noahs farmor och farfar i Sorunda, och träffade även "gammo" och "gaffo"(Fredriks mormor och morfar som också bor i Sorunda) Det blev mysiga dagar tillsammans i solen som faktiskt behagade att titta fram då och då!


- Noah och jag har varit på Junibacken med Clara och Junia. Han fick rida på Pipis häst Lilla gubben, vilket gjorde honom helnöjd och åkte sagotåget genom Astrids Lindgrens mysiga sagovärld. Själv tyckte jag att den gigantiska råttan hos Nils Karlsson Pyssling var urläskig, men Noah bara skrattade. Helt rätt, skratta faran mitt i ansiktet. :) Han är ju lyckligt ovetandes om vad dessa otäcka ohyredjur kan göra.

- Noah har fått bada i Ösmo badhus, (faktiskt ett väldigt fint sådant, helt nyrenoverat) där han förtjust plaskade omkring i den tempererade bebispoolen och kryssade fram mellan båtar och plastankor. Såå mysigt!

-Har varit på ettårsklas hos kompisen Silas och på ettårskalas hos kompisen Samuel. Båda var väldigt mysiga!
- Noah älskar kurragömma och att bli jagad! Han skrattar högt av förtjusning när vi springer efter honom, man blir så lycklig av hans fina skratt!
-Jag har börjat känna sparkar i magen! Första gången för cirka två veckor sedan när jag var i vecka 16. Vilken underbar känsla det var att känna dessa små kittlande rörelser igen.
- Jag har lite magkomplex, för jag tycker att min mage är såå liten! Tyckte att jag var mkt större med Noah.
- Var på UL i vecka 15 pga att jag hade spytt konstant i en vecka och hade kramper i magen. Men bebisen mådde bra. Var så underbart att se den lilla!
- Har varit värdpar på Ernesto och Marias bröllop. Ett fint vackert bröllop!
Ja, det var väl det stora hela.


2 kommentarer:

 1. Åh så söt han är!
  Stackars dig gumman, att du mått så illa, skönt att bebben mår bra iallafall! Vill se bilder på magen!!!:-)
  Duktiga ni är som är världpar me!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Sötaste lille killen! Det är så kul när du skriver Beckis!

  SvaraRadera