måndag, mars 08, 2010

besök av mormor och morfar

Veckan som gått har varit mysig och rolig! Noahs mormor och morfar har varit på besök och Noah hade såå roligt med dem! Han älskar kurragömma, dra ut alla lådor, smälla igen dörrar (värsta tonåringen, haha), krypa i ilfart och nu har han sedan en vecka tillbaka börja ställa sig upp i spjälsängen. Helst skulle han väl vilja hoppa upp och ner också, men det lyckas han inte riktigt med ännu. Så det har blivit mycket skoj och bus! Noah fick en sommarjacka av mormor och morfar som var jättefin. Mamma/mormor målade om en dörr hemma hos oss, och vi gjorde även ett besök på Ikea för att inhandla en skåpdörr. Skönt att få hjälp med!

om ni undrar varför det inte kommer några bilder så är bilduppladdaren för mobilen borta..måste börja ta med systemkameran..men det är ju ett litet större projekt än att bara slänga fram mobilen..

1 kommentar:

  1. Vilket finbesök! Kul att träffa dem! Jag träffade ju far din nyligen, va så härligt att lyssna på hans predikan! Hört att mamma blivit en hejjare på att klä om möbler! Wow!
    Kram

    SvaraRadera