onsdag, februari 24, 2010

Fortfarande snö..och ett litet avslöjande

Ja men det var väl en fasanfull lång vinter vi dras med! I tolv veckor har det nu varit snö och jag vet att det är tjatigt med att alla klagar men det finns ju faktiskt en gräns för hur kul det är med snöbollar och skidåkning, det måste väl till och med fanatikern Gunde Svan hålla med om. Inte för att jag har varken åkt skidor eller rullat bollar. Däremot har Noah fått åka pulka! Och oj vad lycklig han är varje gång! Så visst, för min älskade sons skull, är jag benägen att hålla ut lite till.
Men jag hoppas att detta kompenseras med en dubbelt lång sommar!!

Noah kryper med en hastighet av 40 km i timmen hemma på vardagsrumsgolvet, så det är full fart här hemma! Är så fantastiskt kul att se hans utveckling, han säger mamma, pappa och är så charmig att man bara smäller av.
Sedan finns det ju en rätt så stor nyhet som jag kanske bör avslöja nu..och det är att Noah ska få ett litet syskon! Jag tänkte att jag skriver det här på bloggen och inte på Facebook så får vi väl se i vilken hastighet det sprids..:) Jag är nu i vecka 11 och har varit som ett spöke i fyra veckor på grund av ett hejdlöst illamående, fortfarande mår jag rätt dåligt. Det är en enorm skillnad mot hur jag mådde med Noah, då kunde jag jobba under hela graviditeten i princip. Samtidigt är jag å Fredrik så lyckliga över ännu ett litet tillskott i familjen, det känns fantastiskt roligt!! Det är knappt att vi har förstått det ännu! Det känndes helt rätt att skaffa ett litet sykson nu eftersom vi ville ha två barn ganska tätt. Så nu blir det både Noah och knodden i magen ni kommer att få läsa om här!

4 kommentarer:

 1. GRATTIS!!!!! va härligt för er!!!! Snart är ni ikapp oss då ;o) hälsa fredrik å gratte :o) kramis/ Sara

  SvaraRadera
 2. Grattis!!! Anade det! :-) Mysigt!!!!

  SvaraRadera
 3. Wooow, vilken kanonnyhet! Stort grattis till er båda från oss! Får ge dig en grattiskram imorgon när vi ses. Kraaam vännen

  SvaraRadera
 4. Grattis älskade vän! Wow!!! Va kul! Jobbigt att må så dåligt bara när man har en till att ta hand om. Hade lite liknande, jobbade me Jonna, men me Abbe så va jag illamående och trött som en tok:-)
  GRATTIS!!! Hur mycket kommer det skilja i ålder mellan dem?
  Kram

  SvaraRadera