torsdag, november 24, 2011

Together...

Fredag kväll till och med lördag eftermiddag gick i vilans tecken. Då lämnade vi nämligen barnen till svärmor och så njöt vi av att vara helt barnfria! It was fantastic. När hände det senast liksom?? Vi gick till en underbar libanesisk restaurang och njöt av att äta utan att bli avbrutna femton gånger för att någon av våra små rackare spillt tomatsås på nya tröjan eller kastat ner muggen med mjölk från bordet...bara det här med att kunna prata till punkt, är något totalt underskattat när man har barn. I vanliga fall kan det låta ungefär så här vid matbordet hos oss.
-Jo det hände en grej på jobbet..
-Mamma! mera köttbulle!
- Hrm..jo som sagt det var en rolig grej som..
-mamma! Meeera möjk (mjölk)
- Vart var jag nu..jo en kollega berättade att..
Plask! Två dl mjölk bildar ett hav på bordet och börjar sakta droppa ner på allas strumpor..torka torka, vrida, skölja.
Tre minuter senare..
- Vad var det du skulle säga?
-Skulle jag säga något? Kommer inte ihåg....
:)
Lite förenklat skrivit men det ger i alla fall en liten hint. Klart vi inte är några exceptionella undantag men det förtar ju inte njutningen av att kunna äta middag ensamma ibland. SÅ vi pratade och pratade heela kvällen och sedan tog vi in på hotell, åt godis i sängen och kollade på film och så somnade vi som två små barn kl 22 och sov till 8.30 dagen efter..
Men visst var det underbart att träffa sina små juveler igen, man saknar dom alldeles för fort..
Fredrik är nu också klar med sitt examensarbete och fick högsta betyg. Ja jag skryter lite om honom för han har varit såå duktig! Verkligen pluggat och pluggat på all lediga tid ifrån jobbet och ändå alltid prioriterat oss.
We love you!! Nu väntar mycket familjetid..at last together again..:)2 kommentarer:

  1. Va underbart för er att få äta middag i lugn å ro ;) ! ! ! Å STORT GRATTIS till er båda !!!!! Är imponerad att ni klarat av det här med två små barn!!! Stor Kram <3

    SvaraRadera
  2. Åh nu blir jag avis... vill också äta en middag i lugn och ro!
    Men jag håller med föregående talare... Lite lyx är ni värda efter allt slit!:-)

    SvaraRadera