onsdag, november 16, 2011

Höst helt enkelt

Här har vi haft magsjuka. Lagom till helgen slog den till hos både Noah, Celine och mig. Fast varsin dag i taget..tur att Fredrik var hemma och kunde ta hand om knattarna medan jag låg och vred mig i mina plågor..usch vad hemskt det är. Annars trivs vi bra här i Farsta. Superskönt att Fredrik har mycket närmare till jobbet.Och närheten till alla butiker, lekparker,kommunikationer...

Men vi saknar nog Sorunda lite i alla fall..landet, närheten till gammo, gaffo, farmor och farfar och de mammor och barn vi lärt känna under åren. Men jag har faktiskt redan lärt känna ett par mammor här vilket är kul! Man måste "ragga" lite mammor på öppnis.."hur gamla är dina barn..?" Noah älskar sina bilar över allt annat nu. Om han hade en passion innan så vet jag inte vad man ska kalla det nu..han kan sitta i timmar och bara leka och leka i sin egna lilla värld..vilket ju i och för sig är rätt skönt för mig!
Celine springer omkring och busar och småretas med brorsan, så ibland åker hon på en smäll, men då gäller det att förmana och medla mellan de två. Inte helt lätt vill jag lova, ja tack ett par ögon i nacken skulle sitta fint!

Men de leker bra ihop också och jagar varandra och skrattar,det är ljuvligt att höra deras skratt ihop, hjärtat smälter om och om igen...åh mina skatter! Vi var på en försenad 1-års-kontroll för två veckor sedan, (Celine var 13 månader då)och vågen visade 8,5 kg och längd 74 cm..Noah vägde typ 12 kg och var över 80 cm vid samma tid..
Otroligt vilken skillnad det kan vara.1 kommentar:

  1. Superfina barn!!! Celine är så lik dig - sååå söt!
    Det är tomt i kyrkan utan er :( Även fast vi inte pratade så ofta, kändes det alltid härligt att vi sågs där i barnrummet :) Hoppas ni trivs bra där ni är med nu!

    Kramar Magda

    SvaraRadera