onsdag, oktober 12, 2011

Nya tider

Jag är så sjukt sugen på att börja plugga. Igen. Tog min examen 2008 och sedan dess har det varit jobb och barnafödande för hela slanten. Inte en suck över för böcker och annat. Men det finns ju sååååååå mycket roliga kurser och program man kan läsa. Slukar just nu utbildningskataloger och hittar nya saker varje dag jag vill vidareutbilda mig till. Senaste tanken är ett masterprogram..men ämne tänker jag inte tala om. Något måste man ju ha för sig själv. :)

Apropå plugg så skriver Fredrik sitt examensarbete nu. Vilket innebär att han jobbar från 08-17 och sedan åker han direkt till Universitetet och pluggar fram till ca 22. Men det är bara oktober ut, sedan måste han vara klar. Jag sagt åt honom att han inte kommer att få plugga mer sedan. På i alla fall minst tio år. Visst har det gått bra att få två barn samtidigt som ens käre make varit tvungen att begrava näsan i böckerna,(vilket jag uppmuntrat hOnom till också, så han har varit jätteduktig, jag är verkligen så stolt över honom) men nu längtar jag efter nya tider. Så från och med 1:a november blir det nya rutiner, med middag kl 17.30, lek med barnen efter jobbet och familjedagar på helgerna. Amen!

Ps. Igår var vi på skansen med två mammor och deras barn, Milo, Maxwell, Anthony och Spencer. Barnen lekte och Noah var så glad! En fantastisk dag!

1 kommentar:

  1. Åh vilka kämpar ni är!
    Kul att du vill plugga igen, det är ju faktiskt riktigt kul, har även jag upptäckt på äldre dagar:-)
    Har ni hittat någon kyrka att gå till? Kram

    SvaraRadera