söndag, september 18, 2011

och så damp vi ner i..

...Farsta! Det är ett extremt hästjobb med att flytta, det är väl inte direkt någon nyhet för någon. Men nu har vi flyttat vårt bohag tre gånger på fem månader och jag trodde aldrig man kunde bli så less på banakartonger, shurgard-kartonger och alla andra allmänt jobbiga kartonger som ska packas, vikas, tejpas för att de går sönder, osv. URR! Men nu ligger de iaf snällt nere i källárn, på tryggt avstånd ifrån min irritation.

Vi trivs i alla fall än så länge som fisken i vattnet! Det allra skönaste är att Fredrik nu får MYCKET mer tid med familjen. Stor skillnad på att åka 23 min med tunnelbana mot att åka nästan två timmar med buss,ersättningsbuss, pendeltåg och tunnelbana , där pendeln också titt som tätt är sen så det tar ännu längre tid att komma hem och så hela resrutten bakvänd på vägen hem. Så det känns som om vi fått ett nytt liv faktiskt. Ett normalt familjeliv där vi kan äta middag ihop, turas om att tvätta..:) It´s fantastic! Men såklart så saknar man alla mysiga människor därute, Svärisarna, gammo, gaffo, plus alla mammor man lärt känna under åren! Det som är bra är ju att det inte tar alltför lång tid att åka och hälsa på. Hade vi slagit ner bopålarna i Vällingby eller nåt, då hade det känts mycket mer avlägset.
I alla fall. Lägenheten ligger på bottenvåning i ett äldre trevåningshus. Trea på 77 kvm,balkong, nytt kök och badrum. Omtapetsering här börjar på måndag,ska bli väääldigt skönt!! Gråvita 90-talstapeter med bård är inte riktigt min stil..Det finns flera stora lekparker i närheten, 16 dagis inom en km radie, badplats, grönområden och så farsta centrum förstås.Barnvänligt! Mer uppdatering följer.

1 kommentar:

  1. Grattis till det nya boendet! Hoppas ni kan slå er till ro nu för en tid framåt
    Mormor i Småland

    SvaraRadera