onsdag, mars 23, 2011

lTractor -lover och lilla spädisen..!

Jag har försökt att ordna så att jag kan blogga direkt från mobilen men får inte till det riktigt, därför blir det så glest mellan inläggen! Tiden rusar på, Celine blir imorgon ett halvår! Hon är så liten och späd, speciellt om man jämför med Noah.Hon har fortfarande stl 62 i nästan alla kläder, vilket är 2-4 månader, det enda är att en del byxor börjar bli lite korta. Vanliga byxor är för stora imidjan så det blir mest leggings för henne. Vi har varit mycket på öppna förskolan och även varit och träffat en del kompisar med barn, bland annat Sandra, Lovisa och Nova-lee, och även myst med några kompisar till oss ifrån kyrkan.I helgen var vi hemma hos fredriks mormor och morfar i Sorunda och Noah fick åka traktor för andra gången i sit tliv. Han var helt andäktig samtidigt som han var till sig av förtjusning. Fordon i all dess former är just nu hit nr 1 på Noahs leklista. Celine är en riktig amnings-gris och VÄGRAR flaska, hon skriker högt av ilska och besvikelse när jag tar den mot hennes mun. Har prövat ett tiotal knep men hon står envist fast. Flaska är ingtet för henne, punkt. Gröt går dock bra och mosad banan är godkänt.

ö

4 kommentarer:

 1. har du prövat lägga i lite vaniljsocker.. de gick hem här! Modersmjölken e mycke mycke sötare än ersättning/välling.. värt att pröva kanske.. vi hade i de 3 gånger innan flaskan accepterades. Hörde även att när man pumpat ut o lägger i flaskan så vägrar vissa barn eftersom de känner sig övergivna från mamma. lycka till

  SvaraRadera
 2. nej Det har jag inte provat däremot doppade jag flask nappen i lite socker men det hjälpt inte. Hon gillar inte att få bröstmjölk i flaska heller så..men jag ska prova ändå,Tack för tipset:) vem är du som skrev,står bara anonym:)

  SvaraRadera
 3. Hej Rebecka! Så kul att få läsa lite om ditt liv och se dina fina barn! :) Visste inte att ni hade två, kul! Visst är det mysigt?! :)
  Hoppas allt är bra med dej!
  Kram Shirin

  SvaraRadera
 4. Så kul att se barnen på bild igen! Dom har verkligen ändrat sej se´n förra gången. Kram till er alla 4. Gammelmormor o gammelmorfar i Småland

  SvaraRadera