måndag, mars 07, 2011

Klämkäckt men sant!

Jag gillar verkligen att lära känna nya människor. De allra flesta människor har enligt mig antingen en intressant personlighet eller en spännande historia att berätta. Som "mammaledig" (tycker för övrigt att det ordet borde ändras, för särskilt ledig är man ju inte, haha) har man ett ypperligt tillfälle att lära känna nya personer och det är så roligt! De senaste två åren har jag lärt känna omkring 7-8 mammor, antingen genom öppna förskolan, babysång eller bara att man börjar prata på tåget! Och nästan alla dessa träffar jag regelbundet vilket är jättekul. Det är så berikande att träffa olika människor tycker jag, ibland kan man lätt snöa in sig på att man bara träffar en viss typ av människor, och då kan livet lätt bli lite ensidigt.Enligt min mening. Det är fritt fram att tycka annorlunda! :) Jag försöker också se till att inte bara träffa "mammor", utan även vänner som man kan prata annat än blöjor och barnvagnar med (även om man lätt glider in på dessa trevliga ämnen då med, haha)
Jag vet att jag låter väldigt klämkäck, hoppas inte ni tar mig som någon nördsocial översittare!! Det är inte meningen att låta som någon besserwisser..!
För två veckor sedan lärde jag känna en helt fantastiskt trevlig tjej som har en dotter som är lika gammal som Noah. Hon bor här i Ösmo och är också hemma med sin lilla tjej på dagarna. Och innan jul lärde jag känna en annan tjej med en superfärgstark personlighet som jag haft många roliga stunder med. Öpnna förskolan här i Ösmo kommer jag verkligen sakna när vi flyttar. Det är en helt fantastisk verksamhet med så många trevliga människor och två underbara föreståndare som verkligen brinner för barnen och sitt yrke. Men vart man än bor kommer man ju att kunna lära känna nya trevliga människor.
Klämkäckt men sant!

2 kommentarer:

 1. Tycker precis som du att det är roligt att träffa människor man vanligtvis inte umgås med
  Kram mormor

  SvaraRadera
 2. Jennie Jensen23 mars 2011 14:17

  Jag minns att jag träffade en otroligt härlig, omtänksam och sprudlande ung kvinna då jag bodde i en liten stad i England, och henne saknar jag fortfarande otroligt mycket. ;) Så ja, fantastiska människor träffar man lite varstans. Stor kram och hoppas att ni har det bra!

  Jennie

  SvaraRadera