onsdag, januari 13, 2010

Ett helt nytt år


Nu är det nya året här! Jag har fått lite påtryckningar med att jag uppdaterar min blogg alldeles för sällan och det ligger något i det. Från och med i år ska det bli ändring! Vi har haft en underbar jul i England och Noah har fått massor av fina klappar! Nya kläder, en hel hög spelande sjungande leksaker, (där "baby cad" , en gigantisk spelade,sjungande och babblande Groda från morbror Joel var omåttligt populär) böcker, gåvagn, en märkesteddybjörn (Steiff), och en hel massa andra pillermariska roliga saker som nu fyller vardagsrummet. Dags att skaffa ett eget rum till Noah snart! :)

Lilla gubben har numera också fått två tänder. Två små risgryn som man dock har gjort misstaget att underskatta dess förmåga att bitas! Gripande, vad ont det kan göra! Gnälligt har det varit på både nätterna och dagarna på grund av dessa små gryn, så det har varit bärande, vyssjande, vaggande och konstanta supp -in-tryck för att hålla situtionen någorlunda hållbar.

Igår var vi på 8 månaders kontroll. 11030 gram och 75 cm visade våg och måttstock. En riktig bjässe som följer sin kurva till punkt och pricka varje gång.
1 kommentar: