tisdag, juli 28, 2009

Barnvälsignelse och familj

Det är så att jag skäms! Jag borde ha skrivit detta inlägg låångt tidigare..men det är inte klokt vad mycket som händer med en liten bebis i hemmet! :) Noah barnvälsignades förra söndagen, den 19:e juli av pastor Bertil Swärdh i Södermalmskyrkan. Det var en väldigt vacker barnvälsignelse med många fina och viktiga ord som talades och bads över hans liv. Noahs fullständiga namn är Noah, James, Axel Woods. James är ett släktnamn ifrån Fredriks sida,en framgångsrik domare som Noahs farfars farfars farfar far hette och Axel hette Noahs morfars morfar, en predikant som bland annat jobbade med Frank Mangs. Noah var såå duktig och han lyssnade och log så stort mot Bertil under hela välsignelsen så Bertil kom alladeles av sig och både han och alla som lyssnade skrattade och applåderade. Bertil sade:" ja någon sådan här duktig åhörare har jag aldrig haft. Vad må det bli av detta barn"

Efter barnvälsignelsen hade vi lite snittar och bål hemma i vår lägenhet med alla våra syskon och föräldrar förutom min bror Joel som tyvärr var kvar i England. Sedan hade vi middag hemma hos Fredriks familj. Det hela var mycket trevligt och lyckat! Igår fick Noah träffa min kusin Fanny som hälsade på Maggan och Debbi, det var så trevligt! Noah växer och växer så det knakar och ligger nu mellan två och tre kurvor över..en riktigt stor grabb som mår jättebra! Han får ofta sina söta små skrattanfall så att han kiknar, då blir man alldeles lycklig i hela kroppen...Jag lovar att bli bättre på att uppdatera, det ska bli flera inlägg i veckan hädanefter..

2 kommentarer:

  1. Vilken liten söting han är, er son! Och vad fin du var i den klänningen Becka, en riktig pingla :) Vill träffa er snart, hör av mig så fort jag är i huvudstaden! puss o kram Sara

    SvaraRadera
  2. Va fina kort! Vilken underbart kort på dig å Noah, va vacker du är!!! Kram

    SvaraRadera