måndag, april 13, 2015

Lillans första utlandsresa

Vi har spenderat påsken i sköna gröna England. Mamma och pappa var där så vi passade på att ta oss en liten minisenester. Detta blev Amélies första flygresa och den gick väldigt bra. Även om det såklart alltid är en utmaning att flyga med bebis.
Väl i England kunde vi också uppfylla Noahs högsta dröm: att besöka Legoland! Legoland i England finns i Windsor och det ligger bara ca 3 mil från deras hus så det blev en perfekt dagsutflykt att göra. Otroligt vad det går att bygga med dessa små plastbitar..London, Paris,små minisamhällen med elektricitet, vatten,fungerande järnväg osv. Plus en massa roliga attraktioner att åka! En riktigt lyckad dag!
Vi passade på att lämna barnen en dag till mamma och pappa för att själva kunna åka till London. Så härligt! 18 grader varmt, vi strosade längs Regents Canal, åt middag på en jättemysig gammaldags pub, besökte Tate Britain och som alltid när vi åker till London spenderade vi ett par timmar på den 6 våningar stora bokshopen Waterstone. Annars under veckan firade vi påsk och det var mysigt att bara träffa föräldrar och syster några dagar, umgås och äta god mat. Noahs 6årsdsg firades också i förskott av mormor, morfar och Deborah.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar