torsdag, oktober 15, 2009

Bello bambino!!
Back in Sweden efter en härlig semester med familjen. Italien finns nu förevigt i våra hjärtan. 25-30 grader varmt på hösten, det är annat än det än de få grader vi har här i Sverige. Första dagarna bodde vi i Mirandola hos en familj vi lärde känna förra sommaren. Eftersom vi hade hyrt en bil besökte vi ganska många olika städer, Modena, Verona, Bologna, Siena, San Giegmeniano (med all säkerhet felstavat här) och Florens. Fram emot mitten av veckan åkte vi till Florens, där vi bodde hos Paola, en superskön tant vi också lärde känna förra sommaren som bor mitt i Toscana, bland olivträden, vinodlingarna och bergen. Hon älskar att laga mat och trugade i oss den ena delikatessen efter den andra, italiensk mat är den bästa!! Det var sköna dagar tillsammans! Det var så skönt att bara gå omkring och insupa den italiensla atmosfären. ALLA, även män och unga killar, ÄLSKAR barn. Så Vart vi än gick blev Noah ett objekt för utrop som "Ah bello bambino!!" och ansikten fullkomligt dök ner i vagnen för att ta en titt på lilla älsklingen, som älskade uppmärksamheten!
På mitten av veckan fick jag en mjölkstockning och infektion med 39 graders feber. Som tur var kände familjen vi bodde hos en doktor som hjälpte oss jättemycket, så jag fick medicin och undersökning helt gratis. Så v missade inte så mycket av tidenvilket var skönt! Supergulliga!
3 kommentarer:

 1. Nämen wow! Semester, va kul! Vilken underbar resa det låter som! Bila i ett land är inge fel, som våra föräldrar så ofta gjorde och gör:-)! Hur lärde ni känna alla, va ni alltså där förra sommaren? Sött me all uppmärksamhet, Abbe fick detsamma i Kina...de är så söta när de ska kika på dem:-) Jobbigt me feber och mjö´lkstockning men tur att det fanns en sådan bra doktor! Kram på dig! Han är såå söt den lilel parveln!

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att ni kom iväg på lite semester till slut vännen! Ni ser ut att ha haft det kungligt därnere i la Italia, hoppas att du och fina familjen mår bra och att du inte råkat ut för mer mjölkstockning sen. Vi måste ses snart! Kraaamar!

  SvaraRadera
 3. nej men hej! Kul å se bilder på er lille prins! Va fort tiden går!
  Hoppas allt e bra med familjen. Ser så ut iaf ;o)
  Kram Sara

  SvaraRadera